iş kurmak porno izle ateşli sohbet hattı windows 11 etkinleştirme office 2021 licence windows 10 Dentist in Vaughan
Dentist in Vaughan
Telefoon
+597 420 837
E-mail
info@vdslawfirm.com
Afspraak Maken

Rechtsgebieden

Story About Our Team

Ons kantoor is breed georiënteerd in alle sectoren van het civiele recht. Onze dienstverlening raakt onder andere de volgende rechtsgebieden:

Contractenrecht

wij kunnen o.a. contracten voor u opstellen, adviezen uitbrengen i.v.m. het aangaan of beëindigen van contracten, geschillen voortvloeiende uit contracten voor u oplossen middels bemiddeling en of procederen.

Handelsrecht

Wij kunnen u o.a. helpen bij het opzetten van een bepaalde ondernemingsvorm en het opmaken van verscheidene documenten, adviseren, geschillen voor u juridisch oplossen middels bemiddeling en of procederen en tevens kunnen wij namens u als tussenpersoon fungeren bij o.a. onderhandelingsprocessen.

Contractenrecht

wij kunnen o.a. contracten voor u opstellen, adviezen uitbrengen i.v.m. het aangaan of beëindigen van contracten, geschillen voortvloeiende uit contracten voor u oplossen middels bemiddeling en of procederen.

Internationaal (Privaat / Publiek) recht

Wij kunnen u adviseren, namens u procederen in geschillen en ook bemiddelen en onderhandelen.
 

Personen en Familierecht

Wij kunnen u adviseren, namens u procederen in bijv. echtscheiding, voogdij, alimentatie. Wij kunnen u ook helpen bij het opmaken van uw huwelijkse voorwaarden en andere juridische documenten die te maken hebben met het personen en familierecht.
 

Huurrecht

Wij brengen adviezen uit over alles dat hiermee te maken heeft, wij bemiddelen en procederen ook bij geschillen en uiteraard kunnen wij u helpen bij het innen van uw huurincasso’s.
 

Zakenrecht

Wij helpen u bij het opmaken van relevante juridische documenten, adviseren, bemiddelen en kunnen ook namens u procederen bij geschillen.
 

Corporate Law

Wij kunnen u helpen bij het opmaken van allerhande relevante juridische documenten, adviseren, bemiddelen, procederen en onderhandelen namens u.
 

Arbeidsrecht

Wij kunnen u helpen bij het opmaken van allerhande relevante juridische documenten, adviseren, bemiddelen bij geschillen, procederen en onderhandelen namens u.
 

Verbintenissenrecht

Wij kunnen o.a. contracten voor u opstellen, adviezen uitbrengen i.v.m. het aangaan of beëindigen van contracten, geschillen voortvloeiende uit contracten voor u oplossen middels bemiddeling en of procederen.
 

Schuldvorderingen

U bent bij uitstek bij ons terecht voor al uw incasso zaken. Wij innen elke vordering voor u!
 

Overige

Verder alle andere deelgebieden van het civiele recht.

Het inschrijven (registratie) van handelsmerken (trademarks) en bescherming hiervan.